Výber betónovej škridle – prečo sa vybrať cestou betónu?

Strecha je investícia na mnoho rokov. Preto je dôležité dbať na najvyššiu kvalitu z hľadiska stability, spotreby energie a vplyvu na životné prostredie. Výber betónovej škridle LEIER, „špecialistu na betón“, ktorý má najmodernejšie výrobné závody a desaťročia skúseností s výrobou betónových škridlí je vždy dobrou voľbou pri novostavbe alebo rekonštrukcii.

NIŽŠIA SPOTREBA ENERGIE

Pri nízkoenergetických a pasívnych domoch je dôležitá izolácia strešnej konštrukcie. Výber betónovej škridle zaisťuje správnu tepelnú izoláciu zvnútra.

ZVÝŠENÁ STABILITA

Betónová škridla časom neslabne, ale naopak sa spevňuje. To vedie k dlhodobej pevnosti, vodotesnosti a odolnosti voči mrazu.

ODOLNOŠT VOČI POVETERNOSTNÝM VPLYVOM A EMISIÁM

Najmodernejšia výrobná technológia zaručuje jednotnú farbu a UV stabilitu. Povrchová úprava zabraňuje rastu machu. Škridle sa neopotrebovávajú, nepriťahujú blesky a sú odolné voči krupobitiu.

KONŠTANTNÁ KVALITA

Zloženie betónu a technika dohladzovania zabezpečujú, že sa betónová škridla nedeformuje ani pri teplotných či vlhkostných výkyvoch. Objem a hmotnosť strešnej tašky zostávajú vždy rovnaké.

TRVALÁ OCHRANA

Betónové škridle sú na rozdiel od tenkých a ľahkých strešných krytín odolné voči búrkam. Aj snehovej záťaži a silným dažďom bez problémov odolávajú.

EKOLOGICKÝ PRODUKT

Na výrobu betónových škridli sa používajú len ekologické suroviny. Výroba prebieha energeticky šetrne. A po mnohých rokoch životnosti sa dajú jednoducho recyklovať.

PRE NOVOSTAVBY AJ REKONŠTRUKCIE

Betónové škridle sú vhodné pre všetky typy striech s minimálnym sklonom 22° (TOSCANA) / 27° (GRANITE). Vďaka veľkoplošným škridliam je možná rýchla montáž, čo vedie k kratšej dobe výstavby.