Plocha keramická škridla – KONTINENT PRO

Výber strešnej krytiny je jedným z najdôležitejších rozhodnutí, ktoré ovplyvnia nielen estetiku vášho domova, ale aj jeho odolnosť a funkčnosť. Ak hľadáte moderné a elegantné riešenie, plochá keramická škridla je tou správnou voľbou. KONTINENT PRO ponúka vynikajúce vlastnosti v kombinácii s minimalistickým dizajnom.

ESTETIKA A KVALITA NA PRVOM MIESTE

Ploché keramické škridly sa vyrábajú z kvalitnej hliny obohatenej o zušľachťujúce prísady, čo zaručuje ich dlhú životnosť a vysokú odolnosť. Ich jednoduchý tvar a hladká homogénna štruktúra sú ideálne pre moderné a minimalistické budovy. Okrem prírodnej farby môžu byť tieto škridly engoba alebo glazúra v rôznych odtieňoch.

MAXIMÁLNA ODOLNOSŤ A TESNOSŤ

Vďaka pokročilej technológii výroby ponúkajú ploché keramické škridly vynikajúcu ochranu pred nepriaznivými poveternostnými podmienkami. Sú mimoriadne trvanlivé, odolné voči vetru, dažďu a snehu a zabezpečujú správne vetranie strechy. Väčšina modelov je vybavená vysokými bočnými a hornými zámkami, ktoré zabezpečujú tesné pokrytie strechy bez deliacich línií. Stupňovité presahy škridiel navyše chránia pred znečistením a prenikaním vody.

JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA

Veľké rozmery a praktické prekrývanie plochých keramických škridiel umožňujú rýchlu a jednoduchú pokládku. Môžu byť inštalované tradičným spôsobom (šachovnicový vzor) alebo s polovičným posunom, čo zjednodušuje montáž na strešné laty. Bez ohľadu na zvolený spôsob kladenia je vždy zaručená vysoká úroveň tesnosti.

MODERNÝ DIZAJN A FUNKČNOSŤ

Ploché keramické škridly sú ideálnou voľbou pre modernú a minimalistickú architektúru. Ich vynikajúce vlastnosti, odolnosť a estetický vzhľad ich robia skvelým riešením pre každú budovu. Ak chcete zdôrazniť moderný charakter vášho domova, plochá keramická škridla KONTINENT PRO sú tým pravým riešením.