Betónová strešná krytina? Nepodliehajte mýtom.

Stále viac ľudí sa rozhoduje pre betónovú strešnú krytinu a nie je to náhoda. Tento moderný materiál na strešné krytiny má oproti tradičným typom krytín mnoho výhod a mýty, ktoré sa s ním spájajú, sa pomaly vytrácajú.

prímorská škridla

EKOLOGICKÁ VÝROBA:

Vďaka moderným technológiám je výroba betónovej strešnej krytiny energeticky efektívna a predstavuje len minimálnu záťaž pre životné prostredie. Výrobcovia sa zameriavajú aj na optimalizáciu spotreby vody, recykláciu odpadov a minimalizáciu obalových materiálov.

ODOLNOSŤ A TRVANLIVOSŤ:

Betónová strešná krytina je mimoriadne odolná a odoláva extrémnym poveternostným podmienkam, mrazu, horúčave, vetru a dažďu. Betón časom naberá na pevnosti, takže strecha si po mnoho desaťročí zachováva krásu a funkčnosť.

ĽAHKÁ STREŠNÁ KONŠTRUKCIA:

Aj keď je betónová krytina ťažšia ako keramická, neznamená to, že je potrebná pevnejšia strešná konštrukcia. Pri dimenzovaní strechy hrá dôležitú úlohu aj snehové zaťaženie a tlak vetra a vlastná váha betónovej krytiny napomáha odolávať aj voči týmto silám.

DOKONALÁ VODOTESNOSŤ:

Nízka vlhkosť betónovej krytiny zaručuje dokonalú vodotesnosť strechy. Škridle do seba dokonale zapadajú, takže voda nepreniká a podkrovie zostáva suché.

ESTETICKÝ VZHĽAD:

Betónová strešná krytina dodáva domu moderný a elegantný vzhľad. Dodáva sa v rôznych farbách a tvaroch, takže si každý môže vybrať tú, ktorá zodpovedá jeho vkusu a štýlu.

JEDNODUCHÁ MONTÁŽ:

Montáž betónovej krytiny je jednoduchá a rýchla, čo ju robí obľúbenou aj medzi strechármi. Škridle sú rozmerovo presné, ľahko sa skladajú a strecha je rýchlo hotová.

DOSTUPNÁ CENA:

Cena betónovej strešnej krytiny je konkurencieschopná v porovnaní s tradičnými typmi krytín a z dlhodobého hľadiska predstavuje hospodárne riešenie. Vďaka odolnosti a trvanlivosti nie je potrebná častá výmena strešnej krytiny, takže sa investícia rýchlo vráti.

Vyberte si betónovú strešnú krytinu Leier z našej ponuky a vychutnajte si jej odolnosť, krásu a spoľahlivosť!